Gençlerden 'Ecdada Mektup' yarışması

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Gençlerden Ecdada Mektup" Yarışması sonuçlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Nisan 2013 18:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gençlerden 'Ecdada Mektup' yarışması

Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlerin milli ve manevi duygularını canlı tutmak amacıyla "Gençlerden Ecdada Mektup" Yarışmasında birinciliği Trabzon KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden Emrah Aslan kazandı. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Emrah Aslan'ı arayarak başarısından dolayı kutladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 98. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında gençlerin milli ve manevi duygularını canlı tutmam amacıyla "Gençlerden Ecdada Mektup" Yarışması düzenledi. Elektronik ortamda ulaştırılan mektuplar değerlendirilip sonuçlandı. Yapılan değerlendirme sonunda ilk üçe giren kişilere Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından çeşitli hediyeler verilecek. Elektronik ortamda yazılan 25 bin 523 mektup, 20 kişilik Gençlik ve Spor bakanlığı değerlendirme kurulu tarafından tek tek okunarak puanlandırıldı.

Yarışmada 2.'liği Denizli'den Pamukkale Üniversitesi, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nden Betül Gök, üçüncülüğü ise Manisa Soma Ticaret Meslek Lisesi Deniz Şahine Berber elde etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber