Kazada ölen polis memuru toprağa verildi

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde, yönetimindeki otomobilin kontrolden çıkıp yol kenarındaki beton elektrik direğine çarpması sonucu ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılırken yolda ölen polis memuru 40 yaşındaki Akın Aydın, cenaze töreni ardından toprağa verildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Nisan 2013 16:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kazada ölen polis memuru toprağa verildi

Aynı kazada yaralanan oğlu 14 yaşındaki Anıl Aydın'ın tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Kaza, Didim İlçesi Yeşilkent yolunda dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. 8 ay önce Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde göreve başlayan evli ve 2 çocuk babası polis memuru Akın Aydın, yanına oğlu Anıl Aydın'ı da alıp 09 FK 357 plakalı otomobili ile yola çıktı. Akın Aydın, bir süre sonra bilinmeyen nedenle direksiyon kontrolünü yitirdi. Savrulan otomobil, yol kenarındaki beton elektrik direğine çarptı. Kazada Aydın ile oğlu ağır yaralandı.

Kazayı görenler sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık görevlileri, yaralı baba ve oğlunu ambulansla hastaneye götürmek üzere yola çıktı. Akın Aydın, yolda öldü. Oğlu ise Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı.

TÖREN DÜZENLENDİ

Eşi de polis memuru olan Akın Aydın için, Didim İlçe emniyet Müdürlüğü bahçesinde cenaze töreni düzenlendi. Törene Aydın Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Didim Belediye Başkanı CHP'li Mümin Kamacı, İlçe Emniyet Müdürü Sinan Ergen, talihsiz polis memurunun eşi Figen Aydın, annesi Hatice Kadın Aydın, ailesi, meslektaşları ve ilçede oturanlar katıldı. Buradaki tören ardından cenaze Didim Merkez Camii'ne götürüldü. Öğlende kılınan cenaze namazının ardından Akın Aydın, Didim İlçe Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Akın Aydın'ın aynı kazada yaralanan oğlu Anıl Aydın'ın tedavisinin ise sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber