Rehberler ağırlandı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi, 20 yabancı rehberi ağırladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Nisan 2013 17:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Rehberler ağırlandı

Rehberler, sezon öncesinde Marmaris'teki dalış noktalarını inceledi. Keçi Adası yakınlarında dalış yapan rehberlere bölgeyi gezdiren Paradise Dalış Okulu Sahibi Behçet Kutlu, "Rehberlerden edindiğimiz bilgilere göre bu yıl dalış turizminde patlama bekliyoruz" dedi.

Marmaris'te yaz turizminin yaklaştığı şu günlerde sualtı zenginliklerini gösteren dalış merkezleri de kendilerine turist getiren acentelerinin rehberlerini ağırlamaya başladı. Çeşitli ülkelerden gelen 20 rehber Paradise Dalış Okulu'nun teknesiyle Marmaris'teki dalış noktalarını gezdi. Dalışlar yaparak sualtını inceledi.

Marmaris'te 26 yıldır Paradise Dalış Merkezi'nin sahipliğini yapan dalış eğitmeni Behçet Kutlu, "Ağırladığımız rehberler çok sayıda tur satıyor. Konuk rehberleri tura çıkardık, brifing verdik. Rusya'da Marmaris yılı ilan edildi. Almanya ve İskandinav ülkelerinden gelen turist sayısında artış olacağını tahmin ediyoruz. Rehberlerden edindiğimiz bilgilere göre bu yıl dalış turizminde patlama bekliyoruz. Bir de dalış yerlerimizi insan eliyle zenginleştirebilirsek daha fazla turist çekebiliriz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber