16 yaşında hayatını kaybetti

Körfez’de ikamet eden ve altı senedir astım hastalığı ile mücadele eden 16 yaşındaki Melike Yaşar, kemoterapi tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Nisan 2013 12:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
16 yaşında hayatını kaybetti

Körfez'de ikamet eden ve altı senedir astım hastalığı ile mücadele eden 16 yaşındaki Melike Yaşar, kemoterapi tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Körfez Atalar Mahallesi Dönmez Sokak no:11 adresinde ikamet eden esnaflık yapan Mehmet Yaşar ile ev hanımı Ayşe Yaşar'ın 3 çocuğundan en büyüğü, Körfez Erzurumlular Derneği eski Başkanı Erdal Durmuş'un da yeğeni olan 16 yaşındaki Melike Yaşar yaklaşık 6 senedir astım bronşit tedavisi görüyordu. Akciğerlerinde enfeksiyon tespit edilen genç kız, bir ay boyunca Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görmeye başladı. Körfez İmam Hatip Lisesi 2. Sınıf öğrencisi Melike Yaşar tedavisi için okuluna da ara vermek zorunda kaldı.

Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Melike'nin ailesine, genç kızın lenf kanseri olabileceği ve kemoterapi tedavisi görmesi gerektiği söylendi. Yaşar ailesi doktorların dediğini yaptı ve Melike Yaşar kemoterapi tedavisi görmeye başladı. Yaşar'ın yorgun ciğerleri ağır tedavi sürecini kaldırmadı ve genç kız kimyasal tedavi sürerken hayatını kaybetti. Acı haber ise Yaşar ailesini hüzne boğdu. Ailesine teslim edilen genç kızın cenazesi dün Körfez Yeşil Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Körfez Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber