Polislerden köy okuluna anlamlı destek

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde yer alan Iğdır Köyü İlköğretim Okulu, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün katkılarıyla kütüphaneye kavuştu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Nisan 2013 20:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polislerden köy okuluna anlamlı destek

Okul Müdürü Ahmet İğret'in, mail yoluyla İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz'e gönderdiği kütüphane talebi karşılıksız kalmadı. Öksüz'ün talimatı üzerine harekete geçen Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, 'Polis Amca Kütüphaneleri' projesi kapsamında, Saadettin Bey ve 24 Kasım İlköğretim Okullarında 'kitap toplama kampanyası' başlattı. Kampanya çerçevesinde, 1 ay gibi kısa bir sürede 4 bin 500 adet kitap ve kitap dolapları temin edin ekipler, öğretmen ve öğrencilerle birlikte Iğdır Köyü İlköğretim Okulu'nun kütüphanesini tesis etti.

Köy okulunun kütüphanesi, Emniyet Müdür Yardımcıları Salim Yavuz ve Hasan Güner ile Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, Çevik Kuvvet Şube Müdürü İbrahim Işıklı, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Mehmet Güngör, öğretmenler, öğrenciler ve köy halkının katılımı ile açıldı. Adeta bir bayram coşkusunun yaşandığı açılışta, davul zurna eşliğinde halaylar çekilip oyunlar oynanırken, davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Açılışta ayrıca, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne ait müzik grubu tarafından törene katılanlara müzik ziyafeti çekildi.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Salim Yavuz, emniyet teşkilatı olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, bu anlamda üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ettiklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber