Polisten kaçan zanlılar küçük kıza çarptı

Adana'da hırsızlık yaptıkları ihbar edilen iki kişi, otomobille polisten kaçarken girdikleri ara sokakta, bisiklet süren 4 yaşındaki kıza çarptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2013 10:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polisten kaçan zanlılar küçük kıza çarptı

Adana'da hırsızlık yaptıkları ihbar edilen iki kişi, otomobille polisten kaçarken girdikleri ara sokakta, bisiklet süren 4 yaşındaki kıza çarptı. Hastaneye kaldırılan çocuğun hayati tehlikesinin olmadığı, ayağında kırıklar oluştuğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Namık Kemal Mahallesi'ndeki vatandaşlar, bir otomobille hırsızlık amacıyla geldiğinden şüphelendikleri 2 kişiyi polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis, vatandaşların gösterdiği eve doğru giderken, evden çıkan iki şahıs ekipleri görünce, otomobille kaçmaya başladı. Polis ile zanlılar arasında kovalamaca yaşanırken, şüpheliler, otomobil ile Kıyıboyu istikametinden Gürselpaşa Mahallesi'ne girdi. Bu sırada zanlılar, polisi atlatmak için ara sokağa girerken, bisiklet süren Elife Nur Perçin'e (4) çarptı. Frene basarak durmaya çalışan zanlıların kullandığı otomobil, minik kızı metrelerce sürükledikten sonra durabildi. Zanlılardan biri kaçarken, isminin Egemen B. olduğu belirlenen şahıs polis tarafından yakalanarak, Denizli Polis Merkezi'ne götürüldü.

Yaralanan kız çocuğu ise, polisin çağırdığı ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Bu arada, Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde şoför olarak çalışan baba Halil Perçin'e (37) de haber verildi. Olay yerine gelen Perçin, "Kızıma polisin kovaladığı şüpheliler çarpmış. Ben de çalışıyordum, haber verdiler geldim. İnşallah kızıma bir şey olmaz" dedi.

Küçük kızın ayağında kırıklar oluştuğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Elife Nur, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümü'ne sevk edildi.

Öte yandan, minik kıza çarpan zanlının, uyuşturucu ticareti, adam yaralama ve hakaret suçundan kaydı bulunduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber