İlçede terör estiren 2 şüpheli serbest kaldı

Aydın'ın İncirliova İlçesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda, yakıt pompasına otomobiliyle çarpan 21 yaşındaki Göksel E., iddiaya göre, görevlileri de bıçakla tehdit etti, evrakı eksik olduğu için polis tarafından otoparka çekilen otomobilini kaçırdı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Nisan 2013 11:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İlçede terör estiren 2 şüpheli serbest kaldı

Aydın'ın İncirliova İlçesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda, yakıt pompasına otomobiliyle çarpan 21 yaşındaki Göksel E., iddiaya göre, görevlileri de bıçakla tehdit etti, evrakı eksik olduğu için polis tarafından otoparka çekilen otomobilini kaçırdı. Gözaltına alınan Göksel E.'nin arkadaşı 28 yaşındaki Emrah D., olayı öğrenip geldiği İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde polis memurlarına bıçakla saldırdı. Yaptıkları güvenlik kameraları tarafından da görüntülenen ve gözaltına alınan 2 şüpheli, işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemece, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay, İncirliova İlçesi'nde geçen cumartesi günü saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Yaralama, hırsızlık, gasp gibi suçlardan poliste 30 kaydı bulunan Göksel E., 48 KL 617 plakalı otomobille Aydın-İzmir karayolunda, Kemal Tufan'a ait akaryakıt istasyonuna geldi. Göksel E., otomobille akaryakıt istasyonunun benzin pompasına çarptı. Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekibi otomobilin evrakının eksik olması nedeniyle aracı otoparka çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber