'Önemli Telefon Rehberi'ndeki önemli eksiklik...

Haber Giriş : 02 Ocak 2006 14:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ankara'daki Başbakanlık Basımevi tarafından Eylül 2003 de en son basılan Önemli Telefon Rehberi'ndeki pek çok bakan, müsteşar, genel müdür, yüksek hakim ve kuvvet komutanın ismi eski.

Cumhurbaşkanından Genel Müdürlere kadar dağıtılan, ÖNEMLİ TELEFON REHBERİ' NDE Kİ ÖNEMLİ EKSİKLİK!

Önemli Telefon Rehberi. Adı gibi mühim bir telefon fihristi. Devleti idare edenlerin ve bütün Devlet erkanının görev, isim, telefon ve fax bilgilerinin olduğu 130 sayfalık bir kitapcık.

Her değişen iktidar sonrası yeniden basılır. İçinde Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, TBMM Başkan ve üyelerinin, GenelKurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıkları, MİT Müsteşarlığı, Bakanlar Kurulu üyeleri ile bunlara bağlı bürokratların, Yüksek Yargı Kuruluşları, Önemli Hoteller, Hastaneler, Vali ve Belediye Başkanlarının telefonları, özel kalemlerin fax ve cep telefonlarının yazılı olduğu bir "Önemli Telefon Rehberi"

EN SON EYLÜL 2003 DE BASILDI.

Ankara'daki Başbakanlık Basımevi tarafından Eylül 2003 de en son basılan Önemli Telefon Rehberi'ndeki pek çok bakan, müsteşar, genel müdür, yüksek hakim ve kuvvet komutanın ismi eski.

Kuvvet Komutanları ya emekli oldu, yada başka göreve tayin edildi. Bazı bakanlarda artık yok.

E devlet'e geçmekle övünen Başbakanlık, bu telefon rehberlerinde bir ayrıntıyı daha unutmuş. O da, Bakanlık ve diğer kurumların resmi "internet sitesi" adresleri.

Cumhurbaşkanından, daire başkanına kadar kimsenin e-mail adresi yok.

Yeni yılda yeni bakanlar kurulu teşekkül ettirilmesiyle birlikte, yeniden basılacak olan Önemli Telefon Rehberi'nde bu eksikliğinde düzeltilmesi isteniyor.

Maliye Bakanlığı sayfasında bu bakanlığın wep sitesi adresi ninde konması, isteniyor. Başbakanın adı ve makam telefonlarının yazıldığı 11. sayfa da, yine www.basbakanlik.gov.tr internet sitesi adresinin de konması isteniyor.


Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber