'Davacı' filmi gerçek oldu

Ankara'da ticaretle uğraşan Bayram Karadavut'un başına gelenler, Kemal Sunal'ın "Davacı" filminde yaşanan olayları aratmıyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Mayıs 2013 23:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Davacı' filmi gerçek oldu

ANKARA - Aykut Aktaş

Ankara'da ticaretle uğraşan Bayram Karadavut (50), AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1994 model minibüsünü 2002 yılında Ankara'da bir şirkete sözleşme ile kiraya verdiğini, dolandırıcılık hikayesinin de bu şekilde başladığını söyledi.

Aracının sahte evraklarla 1 ay içinde Malatya ve İstanbul'da birçok kişiye satıldığını öğrendiğini kaydeden Karadavut, minibüsünü geri alabilmek için hukuk mücadelesi başlattığını söyledi.

Minibüsün, mahkeme kararıyla 2003'te Malatya'da bulundunu ve yediemine teslim edildiğini belirten Karadavut, ''Aracı kiralayan kişiler aleyhine Ankara 23. Asliye Ceza Mahkemesinde, en son satın alan Malatya'daki kişiye de Malatya 2. Asliye Ceza Mahkemesinde dava açtım'' dedi.

Karadavut, dava sürecinin uzaması nedeniyle aracın 2003 yılından bu yana Ankara'nın Altındağ ilçesindeki evinin önünde adeta çürüdüğünü belirterek, ''Hukuki mücadelesinin bir an önce olumlu sonuçlanmasını umuyorum. Bizim bu iş biraz da Kemal Sunal'ın 'Davacı' filmine benziyor" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber