Başarılı öğrencilere ödül verildi

Bilim Koleji'nin yapmış olduğu deneme sınavında başarılı olan öğrenccilere ödül verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mayıs 2013 19:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başarılı öğrencilere ödül verildi

Sınavda tam puan alan 3 kişiden 2'si Malatya'nın Yazıhan İlçesi Ortaokulu'ndan çıktı. 5-A Sınıfı öğrencileri Muharrem Barut ve Celal Genç yapılan sınavda bütün soruların hepsini doğru cevaplayarak birinci oldular. Yine aynı sınavda Yazıhan Ortaokulu öğrencisi Tülin Güler beşinci oldu.

Yazıhan Ortaokulu'nda yapılan törende kolej tarafından verilen ödüller öğrencilere takdim edildi. Birinci olan Muharrem Barut ve Celal Genç'e tablet bilgisayar, beşinci olan Tülin Güler'e ise plaket, madalya ve MP4 çalar hediye edildi.

Ödül töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Ünal Koç, planlı programlı çalışma neticesinde her öğrencinin başarıyı yakalayabileceğini, bugün ödül alan çocukların da belli bir çalışmanın neticesinde bu ödülü almaya hak kazandığını ifade etti. Törene katılan öğrencilere seslenen Kaymakam Koç "Siz de düzenli, planlı ve istekli çalışırsanız bu arkadaşlarınız gibi güzel sonuçlar alırsınız" şeklinde konuştu.

Törene İlçe Kaymakamı Ünal Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fethulla Taylan, Yazıhan Ortaokulu Müdürü Mustafa Öz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber