Derede kaybolan çocuğun cesedi bulundu

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde dün okul çıkışı arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için girdiği derede kaybolan 13 yaşındaki Yunus Malay'ın cesedine bugün ulaşıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Mayıs 2013 19:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Derede kaybolan çocuğun cesedi bulundu

Malay'ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

İnegöl'de, Alanyurt Fatih İlköğretim Okulu 7'nci sınıf öğrencisi Yusuf Malay dün akşam saat 17.00'de, okuldan çıktıktan sonra 5 arkadaşıyla ile birlikte serinlemek amacıyla Kozluca Deresi'ne gitti. Yüzme bilmediği halde arkadaşlarından önce suya giren Malay, deredeki derinliği hesap etmeyince girdiği suda bir anda çırpınarak kayboldu.

Arkadaşlarının suda kaybolduğunu gören çocuklar durumu hemen 155 Polis İmdat hattına bildirerek yardım istedi. Polisin, sorumluluk bölgesinde olmaması nedeniyle olay yerine jandarma yönlendirildi. Daha sonra çağrılan AKUT ve Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) ekipleri yaptıkları aramadan, havanın kararması nedeniyle sonuç alamadı.

Bu sabah Yunus Malay'ın aranmasına NAK ve Yalova'dan gelen Deniz Polisi ekiplerince devam edildi. Çalışmalar sonunda Malay'ın cansız bedeni, kaybolduğu yerin 7 metre uzağında çamura saplanmış halde bulundu.

Çocuklarının cesedinin bulunduğunu öğrenince sinir krizi geçiren Medine ve Zihni Malay çifti yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Yunus Malay'ın ölümüyle ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber