TÖK 'acısıyla tatlısıyla' üniversitelilerin kapısında

Türkiye Öğrenci Konseyi (TÖK), temsilcileri çiğ köfte ve tatlılarıyla üniversite öğrencilerini evlerinde ziyaret ediyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Mayıs 2013 11:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
TÖK 'acısıyla tatlısıyla' üniversitelilerin kapısında

TÖK temsilcileri "Acısıyla Tatlısıyla Kapınızdayız" sloganıyla hayata geçirdikleri proje kapsamında üniversite öğrencilerini evlerinde ziyaret ederek, sorunlarını dinlemeye başladı.

TÖK Başkanı Nihat Buğra Ağaoğlu, konsey olarak öğrencilerin hayatlarını kolaylaştırmak için çok sayıda çalışma yürüttüklerini söyledi.

Bu kapsamda "Acısıyla Tatlısıyla Kapınızdayız" projesini hayata geçirdiklerini anlatan Ağaoğlu, ziyaretlerine ilk olarak İstanbul'daki evlerden başladıklarını, daha sonra bütün illerdeki öğrenci evlerini ziyaret edeceklerini belirtti.

Ağaoğlu, "Öğrenci arkadaşlarımızla, hem hoş ve samimi bir ortamda muhabbet edebilme şansına sahip olacağız hem de sorunlarını, memnun oldukları konuları, taleplerini, önerilerini ve dileklerini dinleyeceğiz" dedi.

-Ülke genelinde geçerli paso istediler-

Ziyaretlerde, ülke gündemini de değerlendirerek, birlik ve beraberlik çağrısında bulunacaklarını anlatan Ağaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İlk ziyaretimizde arkadaşlar, ülke geneli bir öğrenci pasosu yapılması gerektiği konusunda fikirlerini paylaştı. Bununla ilgili çalışma yapacağız. Bir de elektrik, su, doğalgaz aboneliklerinde öğrencilere kolaylık ve indirim istediler. Bu konulara yönelik de çalışmalar yürüteceğiz. Öğrenci arkadaşlarımızla, daha mutlu daha güzel yarınlar için çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Ağaoğlu, öğrencilerin daha kolay erişilebilir, kaliteli eğitim ve yüksek hayat standartlarına ulaşabilmesi için yaptıkları tüm çalışmaları raporlaştırarak, YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya'ya sunduklarını, kendisinin de çalışmalarında öğrenci konseyine destek verdiğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber