Yalova ve Bursa Arap turizminin öncüsü olacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, babasını kaybeden Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ı ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2013 17:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yalova ve Bursa Arap turizminin öncüsü olacak

Ziyaret öncesi açıklamalarda bulunan Altepe, Bursa ve Yalova'nın Arap turizmi anlamında kol kola mesafe kat edeceğini ve bölgenin parlayan yıldızı olacağını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ı makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Koçal'a taziyelerini ileten Altepe, Yalova ve Bursa'nın Ortadoğu'ya hitap eden turizm potansiyeli ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yalova ve Bursa'nın Arap turizmine yönelik kol kola ilerleyeceklerini dile getiren Altepe, "Yalova hızla gelişiyor ve daha da gelişecek. Özellikle körfez geçiş köprüsü ve İstanbul-Orhangazi-İzmir otobanı ile ilin yıldızı daha da parlayacak. Bu bölgenin gelişimine de ciddi katkılar sağlayacak. Yalova Ortadoğu'dan gelen turistlerin gözdesi durumunda. Son yıllarda Bursa da bu anlamda önemli hamleler yapıyor. Ben Yalova ve Bursa'nın kol kola önemli mesafeler alacağına ve bölgenin bu anlamda yıldızları olacağına inanıyorum. Tam bu noktada İstanbul, Yalova ve Bursa'nın arasını kısaltacak olan köprünün de Arap dünyasına yönelik turizme tetikleyici bir rol üstleneceğinden eminim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber