İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

TBMM Genel Kurulu'nda, Posta Hizmetleri Kanunu Tasarısı'nın görüşmelerine saat 14.00'de devam edilecek.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Mayıs 2013 10:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, varlık barışına ilişkin tasarının görüşmeleri sürecek, milletvekillerinin mali, sosyal hak ve yükümlülükleriyle ilgili yasa teklifi saat 11.00'de görüşülecek.

TBMM İçişleri Komisyonu'nda, Silah Kanunu Tasarısı'nın görüşmelerine saat 10.30'de başlanacak.

TBMM Sanayi Komisyonu, Patent Haklarının Korunması Hakkında KHK ile Bazı Kanun ve KHK'larda değişiklik öngören tasarıyı saat 11.00'de ele alacak.

Çözüm sürecine ilişkin Meclis Araştırma Komisyonu saat 14.15'de toplanacak.

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, İran İslam Cumhuriyeti Parlamento İşlerinden Sorumlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Lotfollah Forouzandeh Dehkordi ile Dışişleri Komisyonu Toplantı Salonu'nda saat 12.30'da bir araya gelecek.

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, saat 15:45'te Afrika için Avrupalı Parlamenterler (AWEPA) Kurucu Başkanı Jan Nico Scholten'i TBMM Dışişleri Komisyonu Toplantı Salonu'nda kabul edecek.

Türkiye-Somali Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Halil Ürün, saat 16:30'da Afrika için Avrupalı Parlamenterler (AWEPA) Kurucu Başkanı Jan Nico Scholten'i Dış İlişkiler ve Protokol Başkanlığı Toplantı Salonu'nda kabul edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber