Aydın Ticaret Borsası'nda komisyon seçimleri yapıldı

Aydın Ticaret Borsası'nda 4 Mayıs günü yapılan olağan genel kurulun ardından bugün Borsa Salonu'nda yapılan 2. seçimle Meclis, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Hesap Komisyonu ve Genel Kurulu Delegeleri seçildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Mayıs 2013 10:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aydın Ticaret Borsası'nda komisyon seçimleri yapıldı

Aydın Ticaret Borsası Yönetimi, ilk toplantısını Meclisin en yaşlı üyesi olan Caner Işlak'ın başkanlığında yaptı. Toplantıda ilk olarak Meclisi Başkanı Seçimi yapılırken Meclis Başkanlığı'na 14 üyenin tamamının oyunu olan Ahmet Bahri Erdel seçildi. Daha sonra Yeni başkan bahri Erdel Başkanlığı'nda yeni yönetim Saygı Duruşunda bulunup istiklal marşını okuduktan sonra komisyon seçimlerine gitti.

Yapılan seçimler sonunda; Ahmet Bahri Erdel Meclis Başkanı, Kazım Günaydın ve Cihan Can Meclis Başkan yardımcısı seçildi.

"2. BOSNALI DÖNEMİ BAŞLADI"

Hükümet Komiseri nezaretinde kapalı zarf usulü ile yapılan seçimlerde seçilen herkes oy birliği ile seçilirken, Borsa Yönetim Kurulu Üyeleri ilk toplantıda 5 defa sandık başına gitti. Yapılan seçimler sonucu: Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Adnan Bosnalı, Asil üyeliklere; Fevzi Çondur, Cengiz Ülgen, Yakup Er ve Abdülkadir Yıldız, yedek üyeliklere; Mustafa Akdam, Rıza Uyar, Caner Işlak ve Ahmet Şenel seçildi. Genel Kurul Asil Delegeliği'ne; Cengiz Ülgen, Ali Çevik, Fevzi Çondur ve Yakup Er, yedek üyeliğe ise Rıza Uyar, Erkan Aslan, Caner Işlak ve Ahmet Şenel seçildi.

Disiplin Kurulu Asil Üyeleri; Halil İbrahim Şenyurt, Muzaffer Kula, Hakan Çakaloğlu, Nerol Şengün, Fatih Koyuncuoğlu ve Sadullah Özkul'dan oluşurken yedek üyeliklere de; Osman Adalıoğlu, Hilmi Baysal, Mehmet Aslan, Oral Erbay, Cenani Yurtdaş ve Mehmet Kırkuşu seçildi. Hesap Komisyonu üyleri ise; Rıza Uyar Başkanlığı'nda Mustafa Akdam, Erkan Aslan, Ahmet Şenel ve Cihan can'da oluştu.

"BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK"

Yapılan seçimler sonucu ilk açıklamasını yapan Meclis Başkanı Ahmet Bahri Erdel ve Adnan Bosnalı birlik beraberlik mesajları vererek Aydın'a ve Aydın tüccarına yönelik yapılan hizmet ve projelerin kaldığı yerden devam edeceğini belirttiler. 4 yıl sürecek yeni dönemde çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceğine inandığını belirten Meclis Başkanı Ahmet Bahri Erdel, tüm üyelerin güvenine layık olmaya çalışacağını belirterek herkese teşekkür etti.

Geçen dönem önemli çalışmalara ve bir çok başarılı projelere imza atan Aydın Ticaret Borsası Yönetimi'nin bu dönemde önemli çalışmalar yapacağını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, tüm çalışmaların kaldığı yerden devam edeceğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber