Vali, 'trafik polisi' oldu

Bitlis-Tatvan karayolunda uygulama yapan polisleri ziyaret eden Vali Yurdakul, polis yeleği giyerek durdurduğu araçları kontrol etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Mayıs 2013 12:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vali, 'trafik polisi' oldu

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Bitlis-Tatvan karayolunda trafik uygulaması yaptı.

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla Hüsrevpaşa Mahallesi'ndeki polis kontrol noktasını ziyaret eden Vali Yurdakul ile Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç, burada kendilerini polis elbiseleri giyerek karşılayan çocuklara oyuncak dağıttı.

Ardından polis yeleği giyen Yurdakul, Tatvan'dan şehir merkezine gelen araçları durdurarak, trafik uygulamasına başladı.

Sürücülerin ehliyet ve ruhsatlarını kontrol eden Yurdakul, sürücü ve yolculara, emniyet kemeri takmanın önemini anlattı.

Yurdakul, uygulamanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Bitlislilerin, çocuklarını ve diğer bekleyenlerini üzmemek adına emniyet kemeri konusunda dikkatli davrandıklarını söyledi.

"Vatandaşlara emniyet kemeri takma alışkanlığını kazandırmak için yoğun çaba harcıyoruz" diyen Yurdakul, denetimlerde herkesin emniyet kemeri taktığını gördüklerini ve bundan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Uygulamada Vali Yurdakul'u karşılarında gören sürücüler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Muhabir: Yunus Okur - Şener Toktaş / Berin Arslan Çetin

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber