Erbaa'da, katlı otopark ve yöresel ürünler pazarı inşaatı

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, 2.5 milyon TL'lik Katlı Otopark ve Yöresel Ürünler Pazarı'nın 214 günde tamamlanmasını planladıklarını söyledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Mayıs 2013 14:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erbaa'da, katlı otopark ve yöresel ürünler pazarı inşaatı

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, 2.5 milyon TL'lik Katlı Otopark ve Yöresel Ürünler Pazarı'nın 214 günde tamamlanmasını planladıklarını söyledi.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde belediye tarafından yapılan Katlı Otopark ve Yöresel Ürünler Pazarı inşaatı başladı. Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, inşaatı 214 gün gibi kısa bir sürede tamamlamayı planladıklarını belirterek, "2 milyon 249 bin TL proje maliyeti olan inşaat tamamlandığında halkımız kendi ürettikleri sebze, meyve, süt, yoğurt, peynir, çökelek, bal gibi ürünlerini daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda satabilecekleri bir yerleri olacak. Ayrıca dört mevsim halkımızın balık alabilecekleri balıkçı tezgahlarını da bu alana taşıyacağız" dedi.

Erbaa Belediyesi'ne ait olan 5 bin 292 metrekare arsa üzerine inşa edilecek olan 'Kapalı Otopark ve Yöresel Ürünler Pazarı projesinde zemin katta 35 adet balık tezgahı, 150 adet yöresel ürünler tezgahı, zabıta ofisi, elektrik odası, CCTV Sistemi, mescitler, otopark giriş çıkış kontrol kulübesi, bodrum katta ise 70 araçlık otopark, mekanik havalandırma, yangın ve sprinkler sistemi, yangın güvelik holü, su deposu ve teknik merkez bulunacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber