İzmit'te ihtiyaç sahipleri belirleniyor

İzmit Belediyesi, gerçek ihtiyaç sahiplerini belirliyor. Belediyenin Sosyal Yardım İşler Müdürü Salip Güler nezdindeki bir ekip mahalleleri tek tek dolaşarak buralarda muhtarlar, cami imamları ve ileri gelenlerle görüşerek gerçek ihtiyaç sahiplerinin envanterini hazırlıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mayıs 2013 12:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İzmit'te ihtiyaç sahipleri belirleniyor

İzmit Belediyesi, gerçek ihtiyaç sahiplerini belirliyor. Belediyenin Sosyal Yardım İşler Müdürü Salip Güler nezdindeki bir ekip mahalleleri tek tek dolaşarak buralarda muhtarlar, cami imamları ve ileri gelenlerle görüşerek gerçek ihtiyaç sahiplerinin envanterini hazırlıyor.

Belediye yetkilileri, halen ayda ortalama 150'ye yakın vatandaşa gıda yardımı yapıldığını belirterek, "Mahalle ziyaretlerimizde gerçekten ihtiyaç sahibi olduğu halde yardım alamayanlarla da karşılaşıyoruz. Bazı kişiler ihtiyaç sahibi olmalarına rağmen çeşitli nedenlerden dolayı belediyemize başvurmamışlar. Muhtarlarımız, cami imamları, mahallenin ileri gelenleriyle yapılan birebir görüşmelerde gerçek muhtaç sahiplerini belirleyip bunlara destek olacağız. Sadece vatandaşlara gıda yardımı değil, onların karşılaştıkları diğer kurumlarla ilgili olan sorunlarında da yol gösterici olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlardan gerçekten ihtiyaç sahibi olduğu halde yardım almayanları bize bildirmelerini bekliyoruz" dediler.

İzmit Belediyesinin bu çalışması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Belediye yetkililerinin ziyaret ettiği Serdar Mahalle Muhtarı Sedat Şanbay, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere çalışma için teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber