Özel Düztepe Yaşam Hastanesi 'Hemşireler Haftası'nı kutladı

Gaziantep Özel Düztepe Yaşam Hastanesi hemşireleri ‘Hemşireler Haftası' nedeniyle bir araya geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2013 13:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi 'Hemşireler Haftası'nı kutladı

Her yıl çeşitli etkinlikler ile personellerine bir dizi etkinlikler düzenleyen Özel Düztepe Yaşam Hastanesi yönetimi bu yılda Royal Otelde düzenlediği baloda hemşireler ve personelleri ile bir araya geldi. Baloya katılan hemşireler düzenlenen etkinlikte yoğun iş temposunun ardından gecede stres attı. Gecenin düzenlemesinden memnun olan hemşireler yönetime teşekkür etti.

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Yenişekerci, gecede yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları vererek, "Bildiğiniz gibi sizlerle yılın belli aralıklarında, bazı özel günlerinde vesilesiyle çok daha sık bir araya geliyorduk. Ama aradan geçen süre yaşam hastanesi gurubu için biraz sancılı geçti.Bu sancılı günler yeni bir yatırımın yeni bir hastanenin doğum sancılarıydı, biraz zahmetli oldu ama yeni hastanemizin temelini atma yolunda oldukça fazla yol aldık. Karataş semtinde çok büyük bir arsa içinde gerek Karataş gerekse de Gaziantep ve bölge için önemli roller üstlenmesini beklediğimiz çok kapsamlı bir hastane tasarlıyoruz, inşallah çok yakın bir zaman içinde bu projemizi de hayata geçirmiş olacağız. Bu bağlamda Karataş yaşam hastanesi projesinde bizi cesaretlendiren ve bize ilham veren Büyükşehir belediye başkanımız Dr. Asım Güzelbey'e huzurlarınızda teşekkür ediyorum .Kendisi kırımda uluslarası bir toplantıda olduğu için aramızda olamadı . Yine bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen Bakanımız Fatma Şahine , AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer'e, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na da teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Geçen 4 yıl boyunca Özel Düztepe Yaşam Hastanesinin Gaziantep'te hak ettiği yere ulaştığını belirten Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yenişekerci, "Geçen 4 yıl içinde Düztepe Yaşam Hastanesi başta doktorlarımız olmak üzere idarecisiyle çalışanıyla bütün personelimizin üstün gayret ve fedakarlıklarıyla, gerek şehrimizde gerekse de bölgemizde hak ettiği yeri almış bulunmaktadır. Ama hastane olarak kendimizi daha da geliştirmek için, gerek teknolojimizi gerekse de çalışanlarımızın bilgi düzeyini her geçen gün daha da yukarılara taşımak için büyük gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda son olarak uyku laboratuarı Ünitemizi Göğüs hastalıkları uzmanımız Dr. Ufuk Memiş yönetiminde hizmete açmış bulunmaktayız. Hastanemizin bu günkü durumuna gelmesine katkısı bulunan siz değerli çalışanlarımıza da tek tek teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber