Futbolcular maçtayken cep telefonlarını çaldılar

Konya'da taraftarı oldukları kulübün maçında soyunma odasına girerek futbolcuların cep telefonlarını ve cüzdanlarını çalan 2 kişi, kaldıkları otelde yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2013 10:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Futbolcular maçtayken cep telefonlarını çaldılar

Olay, dün saat 15.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Malazgirt Mahallesi Cumhuriyet Stadyumu'nda meydana geldi. Bölgesel Amatör Lig takımında mücadele eden Beyşehir Belediyespor ile Çumraspor arasındaki karşılaşma sırasında soyunma odasına giren şüpheliler, Beyşehir Belediyesporlu futbolculara ait 8 cep telefonu, 2 cüzdan, kredi kartlarını alarak kayıplara karıştı. Maçın ilk yarısını 3-0 mağlup kapatan Beyşehir Belediyesporlu futbolcular, soyunma odasına gittiklerinde kapıyı kilitli buldu. Yedek anahtarla kapıyı açarak içeri giren futbolcular, cep telefonlarının çalındığını fark edince durumu polise bildirdi. Cep telefonları ve cüzdanları çalınan futbolcular, moral bozukluğuyla maça devam etti. Maçtan 4-0 yenik ayrılan ve bir üst lige çıkma şanslarını yitiren futbolcular, maç sonunda polis merkezine gidip ifade verdi.

KAYIP 2 TARAFTAR BULUNDU

Maça Beyşehir'den otobüsle yaklaşık 50 kişinin geldiğini öğrenen polis, taraftarla irtibata geçmesi sonucu otobüste 2 kişinin olmadığını fark etti. Çalışmalar sonucu polis kayıp yolcuların 17 yaşındaki B.G. ile 18 yaşındaki B.A. olduğunu belirledi. Şüphelilerin yapılan sorgularında da hırsızlık suçundan kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

OTEL ODASINDA YAKALANDILAR

Şüphelilerin telefonları satabilecekleri adreslerde çalışmasını yoğunlaştıran polis, 2 cep telefonunu satıldığını ve şüphelilerin de bir otelde kaldığını saptadı. Bunun üzerine 2 kişi kaldıkları otelde gözaltına alındı. Şüphelilerin otel ücretini de sattıkları 2 cep telefonunun parasıyla ödedikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber