Akli dengesi bozuk şahıs, polise hareketli anlar yaşattı

Malatya'da akli dengesinin bozuk olduğu iddia edilen bir şahıs, polise hareketli dakikalar yaşattı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Mayıs 2013 12:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Akli dengesi bozuk şahıs, polise hareketli anlar yaşattı

Olay, Hidayet Mahallesi Mezarlık Sokakta bulunan müstakil bir evde meydana geldi. Akli dengesi yerinde olmadığı için Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilen Y.Y. isimli şahıs, kendisini götürmeye gelen ekiplere direnerek evde bulunan kurusıkı tabanca ile ateş açtı. Bunun üzerine olay yerine emniyet ekipleri çağrıldı. Çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi alan ekipler, uzun süre kendisini eve kapatan Y.Y'yi ikna etmek için uğraştı.

Y.Y. evden çıkmamak için direnirken, sokak araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Çelik yelek giyen polisler, evin camını kırarak içeriye biber gazı attı. Evin kapısını kıran ekipler, gazdan etkilenen şahsı etkisiz hale getirerek evden çıkardı. Y.Y., olay yerinde bekleyen ambulanstaki ilk tedavisinin ardından Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hidayet Mahallesi Muhtarı Engin Güleç, Y.Y'nin akli dengesinin yerinde olmadığını kaydederek, "Y.Y'nin Elazığ'a sevki için ailesi başvuruda bulunmuştu ancak şahıs kendisini almaya gelen ekiplere direnerek olay çıkarmış" dedi.

Güleç, Y.Y'nin geçtiğimiz günlerde İstihkam Alay Komutanlığı Altay Kışlası'nda gerçekleştirilen 1 günlük temsili askerlik törenine katıldığını da sözlerine ekledi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber