Canik aile okulu mezunlarını verdi

Canik Belediyesi 'Aile Okulu' mezun vermeye devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Mayıs 2013 16:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Canik aile okulu mezunlarını verdi

Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen sertifika töreninde, Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen aile eğitimi kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler belgelerini Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in elinden aldı. 25 Kursiyerin hazır bulunduğu törene Başkan Genç'in yanı sıra Kaymakam Abdullah Kalkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şerif Güleroğlu ve kursiyerler katıldı.

Kursiyerleri tebrik eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, hayata geçirdikleri 'Aile Okulu' projesi ile aile saadeti, ailenin huzuru, refahı, ailenin güçlendirilmesi ve yaşatılması için gayret sarf ettiklerini söyledi. Başkan Genç, "Bugüne kadar her ne yaptıysak aile için yaptık. Bundan sonra da önce insan, önce aile diyecek, her adımımızda toplumumuzu oluşturan ailelerimizi gözeteceğiz" dedi.

Yaptığı konuşmada ailenin önemine dikkat çeken Başkan Genç, "Canik Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren aileye çok önem verdik ve vermeye devam ediyoruz. İlçe Halk Eğitim Merkezi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve RAM işbirliği ile anne- baba destek eğitimi, 3-6-9 ve 11 yaş grupları anne eğitimi, evlilik öncesi eğitim, madde bağımlılığı gibi konularda eğitimler vererek halkımızı bilinçlendiriyoruz. Bizler şunu çok iyi biliyoruz ki sağlıklı anne, sağlıklı gençleri ve sağlıklı gençler ise geleceğimizi oluşturmakta. Temeli ne kadar sağlam atarsak, aile kurumumuz o kadar sağlıklı olur, dolayısıyla toplum mutlu olur" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber