Talihsizliğin böylesi

Hakkında açılan boşanma ve tazminat davası için Almanya’dan Bursa’ya gelen vatandaşa, 2 ay önce yolda giderken minibüs çarptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mayıs 2013 10:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Talihsizliğin böylesi

Hakkında açılan boşanma ve tazminat davası için Almanya'dan Bursa'ya gelen vatandaşa, 2 ay önce yolda giderken minibüs çarptı. Ayağı kırılan ve yatağa mahkum olan Hasan Sertel, iyileştikten sonra yine trafik kazası geçirdi.

1969 yılında çalışmak için Almanya'ya giden Hasan Sertel, 2007 yılında eşini kaybetti. Evlenmek için tekrar Bursa'ya gelen Sertel, Mustafakemalpaşa ilçesinde bir daire aldı ve tapusunu karısının üzerine yaptı. Almanya'ya giden çift, daha sonra şiddetli geçimsizlik sebebiyle boşanma davası açtı. Sertel'in eşi B.S. Almanya'dan Bursa'ya yakınlarının yanına geldi.

Bursa'da boşanma davası açan kadın, eşinin kendisine aldığı evde ikamet etmeye başladı. Hakkında açılan boşanma ve tazminat davasına katılmak için 2 ay önce Bursa'ya gelen Sertel'e, adliye yakınlarında bir minibüs çarptı. Ayağından yaralanan Sertel, ambulansla getirildiği Bursa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yatağa mahkum olan adam, taburcu olduktan sonra Bursa'da bir ev kiraladı. Yaşlı adama iyileştikten sonra yine araba çarptı. Kendisine çarpan aracın plakasını alamayan adam, olay yerine gelen ambulansla hastanede tedavi altına alındı. Kolu kırılan ve belinden aşağısı morluklar içinde olan yaşlı adam yardımseverlerden destek istedi.

EŞİYLE BARIŞTI

İzlediği televizyon kanallarında kocasının halini gören Hasan Sertel'in eşi B.S, açtığı boşanma davasından vazgeçip eşinin yanına yerleşti. Emekli parasıyla geçinen Sertel, Mustafakemalpaşa ilçesinde bir çete olduğunu ve bu çetenin kendisine zorla boş senet imzalattırdığını iddia etti. İcralık olan ve her ay kırık ayağıyla mahkemeye giden Sertel, bu çetenin kendisini öldürmek istediğini, kendisine çarparak kaçan araçlarında bu çetenin araçları olduğunu belirtti. Sertel, yetkili makamların bir an önce şüphelileri yakalamasını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber