Uyuşturucu operasyonunda tutuklu sayısı 20 oldu

Konya'da Narkotik Polisi tarafından yapılan operasyonda gözaltına alınan 11 kişi'den 8'i daha çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2013 09:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Uyuşturucu operasyonunda tutuklu sayısı 20 oldu

Konya'da Narkotik Polisi tarafından yapılan operasyonda gözaltına alınan 11 kişi'den 8'i daha çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 6 aylık takip sırasında 12 kişinin tutuklandığı operasyonda 8 kişinin daha tutuklanmasıyla toplam 20 kişi tutuklanmış oldu.

Edinilen bilgiye göre, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu ticareti yapan şahısları belirleyerek 6 ay süren bir çalışma yaptı. Yapılan çalışmalar sırasında polis tarafından belirli aralıklarla uyuşturucu tacirlerinden 12 kişi yakalanarak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Önceki gün operasyonun son ayağı da yapıldı. Konya merkezli operasyonda 11 kişi daha gözaltına alınmasının ardından mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüphelilerden 3'ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, 8 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Toplam 20 kişinin tutuklandığı operasyonda kadınlar ve çocukların üzerinden 2 kilo eroin, 200 paket satışa hazır esrar çıkmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber