Polisin zor anları

Haber Giriş : 17 Ocak 2006 09:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GAZİOSMANPAŞA'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü. Polis memuru, 57 yaşındaki Hüseyin Karaduman'ı arayan oğlu Özcan Karaduman'a babasının öldüğünü söyleyemedi.

Gaziosmanpaşa Cebeci Taş Ocakları Mevkii'nde Hüseyin Karaduman'ın kullandığı 34 BE 7789 plakalı Citroen marka otomobil kontrolden çıktı. 20 metrelik şarampole yuvarlanan araçtaki Hüseyin Karaduman ve 56 yaşındaki İhsan Dertli araçta sıkıştı. Issız bir yerde meydana gelen kaza, uzun süre sonra bir kamyon şoförünün ihbarı ile ortaya çıktı. Gelen polisler, kazadan yaralı olarak kurtulan İhsan Dertli'yi ambulansla hastaneye sevk etti. Dertli, aşırı kan kaybından yolda öldü. Hüseyin Karaduman'ın cesedini sıkıştığı yerden çıkarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu. Kurtarma çalışmaları sırasında Karaduman'ın çalan cep telefonuna bir polis memuru cevap verdi. Polis memuru, babasını arayan Özcan Karaduman'a gerçeği söyleyemedi. Polis, Özcan Karaduman'a babasının sağlık durumunun iyi olduğunu söylemek zorunda kaldı.

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Hüseyin Karaduman'ın cesedi de ambulansla Sultan Hastanesi'ne kaldırıldı. Karaduman'ın, Küçükçekmece'de faaliyet gösteren Özgür Gıda Meşrubat Şirketi'nin sahibi olduğu belirtildi.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber