Elektrikler kesilince marketini otomobil farıyla aydınlattı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir süreliğine yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle müşterilerinin mağdur olmasını istemeyen bir market sahibinin ilginç bir yönteme başvurarak 2,5 saat boyunca marketini otomobilin farıyla aydınlatarak hizmet verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2013 20:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Elektrikler kesilince marketini otomobil farıyla aydınlattı

Alaplı 'da 690 evler mevkisinde bir market sahibi ilçede trafo patlaması sonucu kesilen elektrik nedeniyle müşterilerinin mağdur olmasını istemeyerek ilginç bir yönteme başvurdu.

2.5 saat boyunca marketini otomobilin farıyla aydınlatarak hizmet veren Mülayim Şahin, vatandaşlarında takdirini kazandı.

İlçe de trafo patlaması sonucu meydana gelen elektrik kesintisi nedeniyle vatandaşlara hizmeti aksatmamak için böyle bir yönteme başvurduğunu belirten Şahin, "İlçemizde yaşanan trafo patlaması nedeniyle elektriklerimiz akşam saatlerinde yaklaşık 2.5 saat süreyle kesildi. Bu süre zarfında da müşterilerimize hizmet vermek amacıyla otomobilimi marketime döndürerek farlarıyla aydınlattım. Bu süre zarfında da birçok müşterim gelip alışveriş yaptı. Kendileri de bu uygulamamdan dolayı memnun olduklarını ifade ettiler" dedi

Market müşterilerinden Ercan Arslan da Market sahibine duyarlı ve örnek davranışından dolayı teşekkür etti.

Öte yandan trafo patlaması sonucu kesilen elektrikler Enerji-Sa ekiplerinin özverili çalışmaları neticesinde 2.5 saat süre içinde trafo da meydana gelen arıza giderilerek ilçeye enerji verilmesi sağlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber