Kars Emniyet Müdürlüğü'nce öğrencilere piknik düzenlendi

Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nce Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında hayata geçirilen ‘Yıldızlar Kaybolmasın' projesi katılan öğrencilere piknik düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2013 18:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kars Emniyet Müdürlüğü'nce öğrencilere piknik düzenlendi

İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Bahçesi'nde organize edilen pikniğe katılan öğrenciler ile polisler gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nün koordinesinde, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen ve voleybol, basketbol, futbol, karate, güreş, boks, bağlama, gitar, halk oyunları, masa tenisi, tenis kortu, satranç olmak üzere toplam 13 branşta kurs verdiği SODES "Yıldızlar Kaybolmasın" projesi kapsamındaki öğrenciler için düzenlenen piknikte keyifli anlar yaşandı.

Güzel havanın tadını çıkaran çocuklar, gönüllerince eğlenerek polis ağabeyleriyle çeşitli oyunlar oynadılar. Müzik eşliğinde hep birlikte halayların çekildiği piknikte, karate branşında eğitim gören öğrencilerin gösterisi ilgiyle izlendi.

SODES Proje Koordinatörü Şube Müdürü Yılmaz Acar, SODES kapsamında "Yıldızlar Kaybolmasın" projesi ile yaklaşık 850 öğrenciye çeşitli branşlarda kurslar verildiğini, bunun yanı sıra çocuklarımızın hem polis teşkilatı ile hem de birbirleri ile kaynaşmaları amacıyla piknik organizasyonu yaptıklarını, önümüzdeki bu hafta sonu da piknik etkinliklerine devam edileceğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber