Avcı'dan Yazarlara: Lütfen okullara daha sık gelin

MİLLİ Eğitim Bakanı Nabi Avcı, çeşitli etkinlikler kapsamında okullara gelen yazarların keyifle dinlendiğini söyleyerek, yazarlara "Lütfen daha sık gelin" çağrısında bulundu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Mayıs 2013 16:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Avcı'dan Yazarlara: Lütfen okullara daha sık gelin

Eskişehir ve İstanbul Milli Eğitim müdürlükleri tarafından okuma-yazma kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla ortaklaşa düzenlenen 'Yazarlar Okullarda Projesi'nin tanıtım toplantısı Eskişehir'e yapıldı. Yunus Emre Kültür Merkezi'ndeki toplantıya Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti milletvekilleri Ülker Can ve Salih Koca, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Eskişehir Milli Eğitim Müdürü Arif Dede ile çok sayıda kişi katıldı.

YAZARLARI KEYİFLE DİNLİYORUZ

Törende konuşan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Yazarlar lütfen yanlış anlamayın. Okullarımıza gelmenizden çok mutlu oluyoruz. Milli Eğitim Bakanı'nın bunu pek söylememesi lazım ama yazarların okula gelmesinden ayrıca şöyle mutlu oluyoruz. O saatlerde dersler kaynıyor, sınavda çıkmayacak şeyler konuşuluyor. Onun için sizi daha büyük bir keyifle dinliyoruz. Lütfen daha sık gelin" dedi.

Bakan Avcı, Eskişehir'in 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti olduğu belirterek "Eskişehir, Türk Dünyası Kültür Başkenti olduğuna hala kendisi bile inanamıyor. Eskişehirliler'e inandırmamıza yardımcı olun" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber