Sokağa bırakılan 3 günlük bebek hastanede tedaviye alındı

Sivas'ta 2 gün önce gece saatlerinde bir apartmanın önüne terkedilmiş olarak bulunan henüz 3 günlük kız bebek Sivas Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Haziran 2013 13:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sokağa bırakılan 3 günlük bebek hastanede tedaviye alındı

Sivas'ta 2 gün önce gece saatlerinde bir apartmanın önüne terkedilmiş olarak bulunan henüz 3 günlük kız Bebek Sivas Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Annesinin bebeğin kundağına, kendisinin üniversite öğrencisi olduğunu ve bebeğe bakacak durumda olmadığını belirttiği bir not bıraktığı öğrenildi.

Olay, 1 Haziran gecesi Yenişehir Mahallesi'nde meydana geldi. Gece 01.00 saatlerinde Gül Sitesi B Blok önünde apartman sakinleri kundağa sarılı bir kız Bebek buldu. Durumun polise haber verilmesi üzerine apartman önüne bırakılan Bebek ambulansla Sivas Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastane acil servisinde yapılan müdahalede kanında mikroba rastlanan kız Bebek yenidoğan servisinde tedaviye alındı. 2 gün boyunca hastanede kuvözde tutulan bebeğin iyi beslenmediği ortaya çıktı.

Serum ve antibiyotik verilen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 3 kilo 360 gram ağırlğındaki minik bebeğin yarın Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı çocuk yuvasına teslim edileceği belirtildi. Bu arada polisin yaptığı çalışmalarda, bebeği apartman önüne bırakan kişinin 22 yaşında bir üniversite öğrencisi olduğu öğrenildi. Bebeğin kolunda Tokat Devlet Hastanesi'nde doğduğuna dair bileklik olduğu ifade edildi. Ayrıca minik bebeğinin annesinin kundağa bıraktığı notta, kendisinin öğrenci olduğunu ve bebeğe bakamadığını belirttiği ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber