MÜSİAD Düzce Şubesi İstişare Toplantısı yapıldı

Genç MÜSİAD Düzce Şubesi aylık olağan istişare toplantısı geniş katılımla yapıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2013 22:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
MÜSİAD Düzce Şubesi İstişare Toplantısı yapıldı

Genç MÜSİAD Düzce Şubesi aylık olağan istişare toplantısı geniş katılımla yapıldı.

Pelemir Otelde gerçekleştirilen Genç MÜSİAD Düzce Şubesi Aylık İstişare toplantısına MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, Genç MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Serkan Verep, onur konuğu olarak Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Öner Abidin Balbay ve Genç MÜSİAD yönetimi ve üyeleri katıldı.

2013 Şubat ve Mayıs ayları arasında yapılan çalışmaların anlatıldığı Haziran ve Temmuz ayları arasında izlenecek yol haritasının konuşulduğu istişare toplantısında konuşan Genç MÜSİAD Başkanı Serkan Verep, amaçlarının bayrağı en üst seviyeye çıkartmak olduğunu belirterek "2011'de kurulduk. 2012 yılında hedeflediğimiz yere geldik. 2013 yılında da hedeflerimize daha da fazla ulaşacağız" dedi.

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, MÜSİAD'ın kamu yararına çalışan bir dernek olduğunu belirterek "MÜSİAD bir okuldur. Üyeleri için çalışan onları sosyal geleceğe hazırlayan bir dernek. Düzce'de güzel işler yapılıyor. MÜSİAD olarak Türkiye'de güzel projeler hazırlıyoruz" dedi.

Rektör Yardımcısı Balbay, Düzce Üniversitesinin genç bir üniversite olduğunu belirterek "Genç ve yeni bir üniversite olmamıza rağmen girişimci bir üniversiteyiz. Bunu da 35. Olarak gösterdik. Üniversite sanayi işbirliğine önem veriyoruz. Teknopark kuruldu ve güzel bir bina yapılacak. Üniversite olarak sizlere kapımız her zaman açık" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Genç MÜSİAD'ı ve her girişimcinin bir Fatih olduğunu anlatan sinevizyon gösteri izlendi. Sonrasında Genç MÜSİAD Düzce Şube Bakanı Serkan Verep, 2013 yılını eğitim yılı ilan ettikleri belirterek Şubat ve Mayıs ayları arasında yapılan çalışmaları aktardı. Verep konuşmasını Rize'de aldıkları ödül ile tamamladı.

Genç MÜSİAD Düzce Şubesi Haziran ve Temmuz ayında Girişimcilik Eğitimi, Üniversite-Sanayi İşbirliği, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Mezhepler Tarihi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Onat ile söyleşi, bu yaz Camideyiz etkinlikleri gerçekleştirileceği bildirildi. Toplantıda ayrıca 11 kişiye rozet takıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber