Sokakta oynayan çocuğun gözüne makas saplandı

Sivas'ta yaşayan 5 yaşındaki Zekeriya Can Çakmak'ın sağ gözüne makas saplandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Haziran 2013 16:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sokakta oynayan çocuğun gözüne makas saplandı

Sivas'ta yaşayan 5 yaşındaki Zekeriya Can Çakmak'ın sağ gözüne makas saplandı. Hastaneye kaldırılan çocuğun gözündeki makas ameliyatla çıkarıldı. Çocuğun göz dokularında ve beyninde hasar oluşmadığı belirlendi.

Dün, Yunus Emre Mahallesi 6'ıncı sokakta arkadaşları ile oynayan Yunus-Kamer Çakmak'ın 2 çocuğunun küçüğü Zekeriya Can Çakmak'ın sağ göz altına, iddiaya göre üzerine düşmesi sonucu elindeki makas saplandı. Çağmak'ın ağlama sesleri üzerine koşan mahalleli, çocuğu otomobile alarak Numune Hastanesi acil servisine getirdi. Gözünde makas ile hastaneye getirilen çocuk, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Acil olarak ameliyata alınan küçük çocuğun gözüne saplanan makas çıkarıldı.

Göz servisinde tedavisi devam eden Zekeriya Can Çakmak'ın gözüne saplanan makasın göz dokularına ve beynine zarar vermemesi doktorları ve yakınlarını sevindirdi. Genel durumu iyi olan küçük çocuğun gözünde oluşan ödem nedeniyle 3 gün hastanede gözetim altında tutulacağı bildirildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber