'Cep'te rekabet memura yaradı

Haber Giriş : 22 Ocak 2006 10:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cep telefonu operatörleri arasındaki rekabet memur tarifelerine sıçradı. 3 şirkette de cazip seçenekler var.

Alternatif çok
Türkiye'de yaşayan 1.6 milyon memur, yani aileleri ile birlikte yaklaşık 5 milyona ulaşan tüketici, cep telefonu operatörlerinin birbirinden farklı tarife seçenekleriyle karşılaşıyor. İlk olarak Avea'nın başlattığı bu uygulamayı, Telsim ve Turkcell de uyguluyor. Rekabetin kızışmasıyla da artık tüm kamu personeli birbiriyle ve aileleriyle ücretsiz konuşma imkanına sahip oluyor.

EMEKLİLER DAHİL
Birbirinden farklı tarifeler sunan şirketlerden Turkcell, 'KamuCell' tarifesiyle kamuda çalışanların yanı sıra kamu kurumlarından emekli olmuş kişileri de tarifesine dahil ediyor. Telsim ise 'Kurumsal Aile/Resmi Kurumlar' ile kamu kurumlarında çalışanları ya da emeklileri 10 yakınıyla birlikte tarifeden yararlandırıyor.

KURUMA GÖRE FİYAT
Kamu kurumları ve çalışanlarının hem iş arkadaşlarıyla hem de yakınlarıyla daha avantajlı fiyata konuşmalarını sağlayan Avea da, müşterilerine 'Personell Abonelik Paketleri' sunuyor. Kamu çalışanı kendi adına alabileceği 3 hat ile yakınlarını da bu tarifeye dahil edebiliyor. Paketteki ücretler ise kurumlara özel fiyatlandırılıyor.

KAMU PAKETİ...
Turkcell'in kamu paketiyle tüm kamu çalışanları, birbiriyle ve 3 yakınıyla 600 dakikaya kadar ücretsiz konuşabiliyor. Telsim de tüm kamu çalışanlarını birbirleriyle ve 10 yakınıyla 500 dakikaya kadar ücretsiz konuşturuyor. Avea ise sadece aynı kurum çalışanlarına, birbirleriyle ve 3 yakınıyla sınırsız ve ücretsiz konuşma fırsatı veriyor.

takvim

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber