Hastane tuvaletinde altın vuruş

Adana'da Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne gelen iki kişi tuvalete girerek damar yoluyla yüksek dozda eroin alınca tuvaletten çıkamadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2013 12:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hastane tuvaletinde altın vuruş

Eroin alan şahıslardan biri basın mensuplarını görünce, "Gezi Parkı'nda ağaç kesildiği için bu haldeyim, ağaçlar kesilmesin" demesi dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Meydan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne Y.F. (21) ve S.G. (22) geldi. Şahıslar bir süre hastanede oyalandıktan sonra erkekler tuvaletinin boşalmasına bekledi. Şahıslar tuvalet boşaldıktan sonra içeri girip damar yoluyla yüksek dozda eroin aldı. Şahıslar yüksek dozda eroin aldığı için bir daha kedine gelemedi. Bir süre sonra tuvalete gelen bir vatandaş iki kişinin yerde yattığını ve kolunda şırınga olduğunu polise bildirdi. Bunun üzerine olay yerine hemen sağlık ekipleri çağrıldı. İlk müdahale çocuk hastanesindeki doktorlardan geldi. Daha sonra olay yerine gelen ambulanslarla şahıslar Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Bağımlı gençler buradan da Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi.

Sevk sırasında uyuşturucu bağımlısı Y.F. sağlık görevlilerinden sigara isteyip basın mensuplarının neden bu haldesin uyuşturucu mu kullandın sorusuna, "Yalan söylemeyin akşam eyleme katılmadım onun için bu haldeyim. Ağaçları kesmesinler, Gezi Parkı'na destek" demesi dikkat çekti.

Şahısların hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber