Marmaris, İstanbul'dan sonra en beğenilen tatil merkezi

Dünya'nın online seyahat devlerinden Trip Advisor kullanıcıları Türkiye'de; en iyi tatil merkezi sıralamasında, Marmaris'i ikinci seçti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2013 11:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Marmaris, İstanbul'dan sonra en beğenilen tatil merkezi

Dünya'nın online seyahat devlerinden Trip Advisor kullanıcıları Türkiye'de; en iyi tatil merkezi sıralamasında, Marmaris'i ikinci seçti. İstanbul'un ilk sırada yer aldığı listede ikinci Marmaris, üçüncü Antalya oldu.

İngiltere merkezli tatil değerlendirme sitesi Trip Advisor Dünya'nın farklı bölgeleri ve turistik işletmeleri için her yıl gerçekleştirdiği anketinde 2013 yılı sonuçlarını açıkladı. Türkiye'nin dünya ölçeğinde yer bulamadığı ankette, Marmaris, turizmin başkenti olarak gösterilen Antalya'yı geride bırakarak, İstanbul'un ardından en beğenilen tatil merkezi seçildi.

Dünyada tatile çıkmayı planlayan turistlerin en çok ziyaret ettiği sosyal paylaşım sitesinin yaptığı anket sonuçlarına göre Marmariste görülmesi gereken yerlerin başında Marmaris Belediye Yat Limanı, Atatürk Meydanı ve geçen yıl açılan 19 Mayıs Gençlik Meydanı gösteriliyor. Marmaris'in değişik noktalarından fotoğrafların da yer aldığı paylaşım sitesinde tatilcilerin özellikle 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nı öven yorumları dikkat çekti. Marmaris'te tatil yapan turistler; "19 Mayıs Gençlik Meydanı baştan sona çok güzel, özellikle geceleri nefes kesici bir manzaraya sahip, ziyaret etmeye değer" şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Trip Advisor anketine göre Türkiye'de en beğenilen 10 tatil merkezi şu şekilde; İstanbul, Marmaris, Antalya, Side, Göreme, Bodrum, Dalaman, Ölüdeniz, Ankara, Ürgüp.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber