İstanbul'da dört üniversitede kar tatili

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ocak 2006 01:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fatih Üniversitesi, Türkiye'yi etkisi altına alması beklenen kötü hava şartları nedeniyle eğitim ve öğretime 1 gün ara verdi.

Fatih Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, İstanbul'da etkili olması beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiği kaydedildi.

İstanbul'da beklenen kötü hava koşulları nedeniyle Yıldız Teknik Üniversitesi'nde (YTÜ) eğitim ve öğretime 2 gün ara verildiği bildirildi. YTÜ Rektörü Prof. Dr. Durul Ören tarafından yapılan yazılı açıklamada, ''Beklenen kötü hava şartları nedeniyle üniversitemizde 23 ve 24 Ocak 2006 tarihlerinde eğitim ve öğretime 2 gün ara verilmiştir'' denildi.

İstanbul'da bu geceden itibaren etkili olması beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul ve Bahçeşehir üniversiteleri eğitime 2 gün süreyle ara verdi.

İstanbul Üniversitesi ve Bahçeşehir üniversitelerinden yapılan açıklamalarda, her iki üniversitenin yarın ve 24 Ocak Salı günü tatil edildiği bildirildi.

İstanbul Kültür Üniversitesi, olumsuz hava koşulları nedeniyle, önümüzdeki 4 günlük periyotta yapılması planlanan sınavların ertelendiğini açıkladı.

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Koçel imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle, üniversitede 23-27 Ocak tarihleri arasında yapılması gereken sınavların, 6-10 Şubat tarihleri arasına ertelendiği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber