Yaşlı kadını adım adım izleyip, emekli maaşını çaldı

Konya'da bir banka şubesinden 960 lira emekli maaşını çeken 80 yaşındaki Hadiye Ünalacak'ı evine kadar takip edip, çantasını kapıp kaçan 23 yaşındaki Suat Şen, polis tarafından yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Haziran 2013 12:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yaşlı kadını adım adım izleyip, emekli maaşını çaldı

Konya'da bir banka şubesinden 960 lira emekli maaşını çeken 80 yaşındaki Hadiye Ünalacak'ı evine kadar takip edip, çantasını kapıp kaçan 23 yaşındaki Suat Şen, polis tarafından yakalandı. Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Şen'in, yaşlı kadını adım adım izlemesi çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.

Olay, geçen 31 Mayıs Cuma günü Meram İlçesi Melikşah Mahallesi Güler Sokak'ta meydana geldi. Hadiye Ünalacak, Mevlana Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesine giderek 960 lira olan emekli maaşını çekti. Bu sırada bankada bekleyen Suat Şen, iddiaya göre gözüne kestirdiği Ünalacak'ı takip etmeye başladı. Yaşlı kadınla birlikte minibüse binen Şen, Ünalacak'ı evinin önüne kadar takip etti. Ünalacak, evine girmek istediği sırada Şen, yaşlı kadının kolundaki içinde emekli maaşı bulunan çantayı alıp kaçtı. Olayın ardından yaşlı kadın polise arayıp yardım istedi.

KAMERA KAYITLARINDAN BULUNDU

Bunun üzerine çalışma başlatan polis, Ünalacak'ın banka şubesinden evine kadar geldiği güzergahlardaki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleme altında aldı. Yaklaşık 100 saatlik güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, yaşlı kadını arkasında sürekli bir kişinin takip ettiğini belirledi. Takip eden kişinin de hırsızlık, yağma ve adam yaralama suçlarından 20 kaydı bulunan Suat Şen olduğunu saptadı. Suat Şen, dün evinde gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden ve parayı harcadığını belirten Suat Şen, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber