Selçuklu'da karne sevinci

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mustafa Necati İlkokulu öğrencileri için düzenlenen karne törenine katıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2013 19:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Selçuklu'da karne sevinci

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının yaz tatiline girmesi nedeniyle Mustafa Necati İlkokulu'nda karne dağıtım programı düzenlendi. Selçuklu Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca 'nın da katıldığı programda önce özel eğitim sınıfında eğitim alan öğrencilere karneleri verilirken daha sonra sınıflar tek tek gezilerek öğrencilere karneleri dağıtıldı.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, öğrencileri kutlarken önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde de aynı başarıyı göstermelerini beklediğini söyledi. Karnelerini alan ve başarılı olan öğrencileri tebrik eden Başkan Altay, "Bir eğitim-öğretim yılının daha sonuna geldik. Çocuklarımız başarıyla tamamladıkları bu yılın sonunda tatili hak ettiler. Çocuklarımıza iyi tatiller diliyorum" dedi.

SEDEP ÖNÜMÜZDEKİ YILDA DEVAM EDECEK

Selçuklu sınırları içerisinde yer alan tüm ilk ve ortaokullarda Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP)'ni uygulamaya başlattıklarını ifade eden Başkan Altay, "Bu sene Selçuklu'da farklı bir uygulama yapıldı. SEDEP ile çocuklarımız 8 temel değer üzerine eğitim aldılar. Projede emeği geçen herkese, başta Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Koca'ya teşekkür ediyorum. Velilerimizin de bu projeye olan katkıları çok fazla. Eve gönderdiğimiz kitapları okudular ve çocuklarına anlattılar. Değer sahibi çocukların yetişmesinde katkısı olan velilerimize de teşekkür ediyorum. Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi önümüzdeki eğitim-öğretim yılında da devam edecek ve değerlerimizi daha da pekiştirmiş olacağız" diye konuştu.

Öğrencilerden tatili en iyi şekilde değerlendirmesini isteyen Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, "Milli Eğitim camiası olarak öğrencilerimize en iyi eğitimi vermek için çalışıyoruz. Başarılı bir yılı geride bıraktık. Karne alan öğrencilerimizi tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Karne töreninin ardından Başkan Altay ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca öğrenciler ve velilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber