Orijinali pahalı olunca, üniversiteli gençler Jimmy Jip yaptı

Tarihten bu yana imkansız kaldığı her durumda bir çıkış yolu bulan Anadolu insanı yaşadığı imkansızlıklar sayesinde mucit olmayı da başarıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2013 17:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Orijinali pahalı olunca, üniversiteli gençler Jimmy Jip yaptı

Tarihten bu yana imkansız kaldığı her durumda bir çıkış yolu bulan Anadolu insanı yaşadığı imkansızlıklar sayesinde mucit olmayı da başarıyor. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, kendi imkanları ile bir çok yayın kuruluşunun yapamadığı canlı yayınları ve profesyonel çekimleri yapmaya başladı. Üniversiteliler piyasa değeri 10 bin euro'ya kadar bulan Jimmy Jip'i yaklaşık 10 kilo demir, birkaç vida ve bir miktar ağırlık ile haftalar süren düşünce sonunda yapmayı başardı.

Kendi ürünleri olan Jimmy Jip ile çekimleri daha rahat ve oldukça kaliteli yapabildiklerini belirten ADÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gülay Gündeay, "Salon ve dış çekimlerde görsel hareketliliğin sağlanmasında kullanılan ve oldukça pahalı olan Jimmy Jip'i kendimiz ürettik. Artık para harcamadan, cihaz kiralamadan üniversitemizin tüm etkinliklerini kendi ekibimizle çekip, canlı yayın bile yapar hale geldik" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber