Eğlence yerlerine mühür!

Emniyet Müdürlüğü'nün raporu doğrultusunda sahilde bulunan gazino, diskotek ve müzikhol gibi eğlence yerlerinin kapatılması kararını aldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Haziran 2013 18:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eğlence yerlerine mühür!

KARADENİZ'e kıyısı olan Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde belediye encümeni, sahilde bulunan 12 gazino, müzikhol ve diskoteğin bir yıl içerisinde meydana gelen olaylar nedeniyle kapatılmasına karar verdi. Karar gereği işyerleri mühürlendi.

Karasu Belediyesi encümeni, 5 Haziran Çarşamba günü yaptığı toplantıda, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün raporu doğrultusunda sahilde bulunan gazino, diskotek ve müzikhol gibi eğlence yerlerinin kapatılması kararını aldı. Emniyet Müdürlüğü raporunda bu eğlence yerlerinde cinayet, silah ve bıçakla yaralama, darp, fuhuşa aracılık, küçük yaşta müşteri kabul etme, yaşı tutmayan eleman çalıştırma, yabancı uyruklu pasaportsuz eleman çalıştırma, alkol yüzünden tartışmalar olduğu belirtildiği ve bu nedenle işlerlerinin kapatılmasına karar verildiği belirtildi. Belediye encümeninin kapatma kararı ve işyerlerinin mühürlenmesinin ardından bundan böyle sahilde bulunan eğlence yerlerine ruhsat verilmemesi yönünde de ilke kararı alındığı bildirildi. Kararın ardından 12 işyeri mühürlenirken, kararda imzası bulunan Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu bir ay kadar önce MHP'den istifa ederek AK Parti'ye katılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber