Damada pankartla 'evet' dedi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Balıkesir Milletvekili Namık Havutça'nın danışmanlığını yürüten Tarkan Olcay, Bandırma Belediyesi Nikah Salonunda kıyılan nikah ile dünya evine girdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2013 20:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Damada pankartla 'evet' dedi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Balıkesir Milletvekili Namık Havutça'nın danışmanlığını yürüten Tarkan Olcay, Bandırma Belediyesi Nikah Salonunda kıyılan nikah ile dünya evine girdi. Gelin, damada pankartla 'evet' dedi.

Bir dönem Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel'in basın danışmanlığını yürüten ve halen Balıkesir Milletvekili Namık Havutçanın danışmanlığını sürdüren Tarkan Olacay, CHP Balıkesir Milletvekilleri ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar'ın da katıldığı nikah töreni ile hayatını Gülşah Aydınlı ile birleştirdi. Bandırma Belediyesi Nikah Memuru tarafından kıyılan nikah da çiftin nikah şahitliğini danışmanlık yaptığı Belediye Başkanı Sedat Pekel ve Balıkesir Milletvekili Namık Havutça yaptı.

Nikah memuru tarafından kıyılan nikah da geline, damat Tarkan Olcay ile evlenme isteğinin sorulmasının ardından suskun kalan gelin Gülşah Ayydınlı, Üzerinde "Evet" yazılı pankart ile cevap verdi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber