İnşaat işçisi telefonla 950 lira dolandırıldı

Samsun'da bir inşaat işçisi kendisini telefonla arayarak banka görevlisi olarak tanıtan dolandırıcının tuzağına düşerek 950 lira dolandırıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Haziran 2013 12:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İnşaat işçisi telefonla 950 lira dolandırıldı

Samsun'da bir inşaat işçisi kendisini telefonla arayarak banka görevlisi olarak tanıtan dolandırıcının tuzağına düşerek 950 lira dolandırıldı. Asarcık ilçesinin İmamlı köyünde ikamet eden 2 çocuk babası Hasan Ekdi'yi (47) cep telefonundan arayarak, bankadan aradığını söyleyen kimliği belirsiz dolandırıcı, "Bizim bankanın kredi kartını düzenli olarak kullanıp zamanında ödeme yaptığınız için sizi ödüllendireceğiz. Ödül olarak kredi kartınıza 200 kontör yükleyeceğiz. 200 kontörü yüklememiz için bize kartınızın numaralarını vermeniz gerekli" diye kandırarak özel bir bankaya ait kredi kartının bilgilerini aldı. Dolandırıcının kredi kartından 950 liralık alışveriş yaptığını fark eden Hasan Ekdi, önce bankaya gidip kredi kartını iptal ettirdi, ardından da soluğu adliyede aldı.

Samsun Adliyesi'ne giden Hasan Ekdi, savcıya şikayette bulundu. Hasan Ekdi, inşaatlarda çalıştığını, maddi yönden 5 kuruşa bile ihtiyacı bulunduğunu belirterek, üzüntüsünü dile getirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber