Cizre'deki kazada ölü sayısı 4'e yükseldi

ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde dün gece meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı, yaralılardan 2 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle 4'e yükseldi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Haziran 2013 18:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cizre'deki kazada ölü sayısı 4'e yükseldi

Cizre'de dün akşam saatlerinde İdil İlçesi istikametinden gelen Resul Taş yönetimindeki 73 SP 811 plakalı mermer yüklü TIR, ilçe girişindeki Şeyh Sıraç Cami mevkiinde, yokuş aşağı inerken, frenleri boşalması sonucu, önünde bulunan ve biri park halindeki 5 aracı ezdi. Mermer yüklü TIR, aynı istikamette seyir halinde olan bir kamyona çarptıktan sonra durabildi.

Beş aracın hurdaya döndüğü kaza sonrası itfaiye ekipleri ve vatandaşlar, TIR ve kamyon altında kalan otomobiller içinde sıkışan yaralıları kurtarmak için seferber oldu.

Meydana gelen kazada, yaralılardan Vesile ve İdris Külter, dün akşam hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi. Aynı kazada yaralanan TIR sürücüsü Resul Taş Cizre Devlet Hastanesi'nde, Özgür Teker de tedavi gördüğü özel hastanede bugün yaşamını yitirdi.

Kazada ölenlerin sayısı 4'e yükselirken; yaralanan Selim Bilen (33), Süleyman Uran (27), Kumri Kanık (58), Sadık Yalçın (25) ve Cemal Bozkurt'un (34) tedavileri sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber