Kayıp köpeğini bulana 1000 dolar verecek

Aydın'ın Didim ilçesinde yaşayan ve kayıp köpeğini el ilanlarıyla arayan vatandaş, köpeğini bulana bin dolar ödül vereceğini duyurdu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Haziran 2013 15:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kayıp köpeğini bulana 1000 dolar verecek

Aydın'ın Didim ilçesinde yaşayan ve kayıp köpeğini el ilanlarıyla arayan vatandaş, köpeğini bulana bin dolar ödül vereceğini duyurdu. Didim'de yaşayan bir vatandaş kayıp köpeğini el ilanıyla ararken köpeğini bulanlara bin dolar ödeyeceğini duyurdu. Didim'in çeşitli yerlerine köpeğinin resmini asarak kayıp ilanında bulunan şahıs 5 yaşında olan 'Paşa' adlı köpeğini her yerde arıyor. Köpeğini bulana bin dolar ödeyeceğini vaat eden şahıs, köpeği Paşa'yla ilgili bilgi vermek isteyenlerin de 0 536 961 48 75 nolu telefondan kendisine ulaşılabileceğini duyurdu. Köpeğini bulan şahsın Didim Belediyesi Zabıtası Müdürlüğü'ne bilgi vermesinin kendisi açısında yararlı olacağını duyurarak, herkesten yardım bekliyor.

Öte yandan İlanı okuyanlar ise köpek için konulan bin dolarlık ödülü şaşırtıcı bulurken, kimileri de hayvan sevgisinin ne kadar önemli olduğunun bu ilanla bir kez daha ortaya konulduğu dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber