Bodrum'da bir ton kaçak et ele geçirildi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, ihbar üzerine harekete geçen polis ekiplerinin bir TIR'ın dorsesinde yaptıkları aramada bir ton ağırlığında sağlığa uygunsuz kaçak et ele geçirildi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Haziran 2013 23:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bodrum'da bir ton kaçak et ele geçirildi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, ihbar üzerine harekete geçen polis ekiplerinin bir TIR'ın dorsesinde yaptıkları aramada bir ton ağırlığında sağlığa uygunsuz kaçak et ele geçirildi. Otellere ve restoranlara satılacağı öğrenilen etler, imha edilmek üzere belediye mezbahasına gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, sağlığa uygunsuz etin bir TIR ile ilçeye getirildiği ihbarını aldı. Akşam saatlerinde harekete geçen ekipler, E.B.'nin (46) kullandığı 46 EB 119 plakalı TIR'ı Torba Kavşağı'nda durdurdu. Aracın dorsesinde bir ton ağırlığında aralarında at ve domuzda olmak üzere mühürsüz kaçak et ele geçirildi. Gözaltına alınarak emniyete götürülen E.B.'nin ilk ifadesinde, Mardin'den getirdiği etleri Bodrum'da kendisini telefonla arayan bir kişiye teslim edeceğini ve oteller ile restoranlara verileceğini söylediği öğrenildi. Tarım İlçe Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen kaçak etler, imha edilmek üzere Bodrum Belediyesi Mezbahası'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber