Meclis'te nöbetçi vekil uygulaması

Haber Giriş : 30 Ocak 2006 20:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Kayseri Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili Sadık Yakut, 'Nöbetçi Vekil' uygulaması çerçevesinde vatandaşları dinledi.

Kayseri Ak Parti İl Başkanlığında her hafta Pazartesi günleri 'Nöbetçi Vekil' uygulamasına katılan TBMM Başkan Vekili Yakut, gelenek haline getirdiği uygulamayı bu hafta da vatandaşları dinleyerek sürdürdü. Sadık Yakut, 'Nöbetçi Vekil' uygulamasının TBMM programlarında yoğunluk olmadığı takdirde kesintiye uğramadan süreceğini söyledi.

Yakut şöyle devam etti; "Bu uygulamamızı 2006 yılının ilk haftasında başlattık. TBMM programları uygun olduğu zamanlarda da eksiksiz olarak her Pazartesi devam edeceğiz. Görüyoruz ki bu uygulamalardan vatandaşımız da memnun kalıyor. İl Başkanlığımızın yapmış olduğu nöbetçi milletvekili uygulamasında, vatandaşlarımız milletin vekili olmanın memnuniyetini belirtiyor."

AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat ise vatandaşların da yoğun ilgisini gören Nöbetçi Vekil uygulamasının değişik zamanlarda diğer Kayseri milletvekillerinin TBMM programlarına göre devam edeceğini dile getirdi.

cihan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber