Spil Dağı'na 13 milyon liralık yatırım yapılacak

Saadet Partisi (SP) Manisa İl Başkanı Kemal Uşaklılar ve parti yönetimi, Vali Abdurrahman Savaş’ı ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2013 09:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Spil Dağı'na 13 milyon liralık yatırım yapılacak

Saadet Partisi (SP) Manisa İl Başkanı Kemal Uşaklılar ve parti yönetimi, Vali Abdurrahman Savaş'ı ziyaret etti.

SP Manisa İl Başkanı Uşaklılar, Vali Savaş'a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret sırasında çalışmaları hakkında bilgi vererek Manisa'nın doğal güzelliklerinden bahseden Başkan Uşaklı, yaz mevsiminin Manisa'da sıcak geçmesine rağmen, yüksek rakımlı Spil Dağı'nda serin ve güzel bir yaz geçirilebileceğini söyledi.

Vali Savaş da ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, Spil Dağı'na ihaleyle turizm yatırımları ve sosyal tesisler yapılacağını belirtti. Vali savaş, “Otel ihaleyle yapılacak, ama Atalanı bölgesinde kafeteryalar, bungalov evler, yollar, elektrik, aydınlatma, su, telefon, internet bağlantıları bütün bunlar çok ciddi, çok modern yatırımlar. İnşallah 2014 yılına bitmiş olacak. Atalanındaki yollar bir iki ay içerisinde bitirilecek gibi. Çok ciddi bir yatırım, 13 milyon liralık bir proje. Alt yapı yapıldıktan sonra otel kısmını özel sektör yapıp işletecek. 2015 sezonunda otel de yapılmış olursa çok güzel olacak” dedi.

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Güreş Tavukçuluk Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mustafa Güres ve yönetim kurulu üyelerini de ağırladı.Yönetim Kurulu Başkanı Güres, ziyarette Vali Savaş'a 'hoş geldiniz' diyerek, yeni görevinde başarılar diledi. Faaliyetleri hakkında bilgi vererek pastörize yumurta tesislerini hizmete açtıklarını belirten Güres, “yatırımımızı yaparken de çevre önem veriyoruz. Çevre Bakanlığında örnek gösterilen gübre atıklarını işleme tesislerimiz var” diye konuştu.

Ziyaretleri için teşekkür eden Vali Savaş da, Güres Tavukçuluğu daha önceden de tanıdığını belirterek, “Çevre konusu gerçekten çok önemli. Çevreye gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı ben de teşekkür ediyorum. Aslında atıktan enerji de üretilebilir” dedi.

Vali Savaş'ı Ziraat Bankası Bölge Müdürü Serdar Bulut ile Manisa Merkez Şube Müdürü Şenol Bilgi de ziyaret ederek, başarı dileğinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber