Düğün sonrası silahlı kavga: 4 yaralı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde yapılan bir düğüne katıldıktan sonra araçlarıyla köylerine dönmekte olan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Temmuz 2013 08:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Düğün sonrası silahlı kavga: 4 yaralı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde yapılan bir düğüne katıldıktan sonra araçlarıyla köylerine dönmekte olan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı. İnegöl ilçesinde bir düğüne katıldıktan sonra Hacıkara köyüne gitmek üzere yola çıkan Çetin, Tamer ve Yılmaz Kutluer kardeşler ile Kamettin Kıyar arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine her iki taraf da tabancalarını çıkarıp birbirlerine ateş etmeye başladılar. Kurşunlara hedef olarak çeşitli yerlerinden yaralanan Kamettin Kıyar (58) Çetin Kutluer (45) Taner Kutluer ağır, Yılmaz Kutluer ise hafif şekilde yaralandı.

Silah seslerini duyup olay yerine gelen vatandaşlar yerlerde yatan yaralıları görünce durumu 112 Acil Servis ve Jandarma ekiplerine bildirdiler. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Soruşturma sürüyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber