Kayıp engelli, 8 gün sonra ölü bulundu

Balıkesır'in Edremit İlçesi Güre Beldesi'nde, 8 gündür kayıp olan 34 yaşındaki zihinsel engelli İlker Arslan, ormanlık alanda ölü bulundu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Temmuz 2013 20:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kayıp engelli, 8 gün sonra ölü bulundu

Balıkesır'in Edremit İlçesi Güre Beldesi'nde, 8 gündür kayıp olan 34 yaşındaki zihinsel engelli İlker Arslan, ormanlık alanda ölü bulundu. Arslan'ın kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonucu belirleneceği bildirildi.

Ankara'dan ailesiyle tatile gelen zihinsel engelli İlker Arslan, geçen 23 Haziran'da, plaj dönüşü Güre Beldesi, 44 Evler Mahallesi'ndeki yazlıklarının önünden kayboldu. Ailesi, komşularının da yardımıyla çevrede arama yapmalarına rağmen kendisine ulaşamayınca, jandarma ve Edremit Orman İşletme Müdürlüğü'nden yardım istendi. Geniş katılımlı olarak tekrar arama çalışması başlatıldı. 8 gündür devam eden aramalar sonucunda engelli Arslan, bugün saat 14.00 sıralarında, vatandaşlar tarafından ormanlık alandaki Dereyatağı Mevkisi'nde, ölü bulundu.

Vücudunda herhangi bir darp, kesici ve delici alet yarası bulunmayan Arslan'ın cesedi, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından önce Edremit Devlet Hastanesi Morgu'na, ardından da kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber