3 Temmuz 2013'den önemli gündem başlıkları

TBMM Genel Kurul'unda, 96 bin 500 sözleşmeli personelin, devlet memurluğu kadrosuna alınmasını da içeren "torba kanun" tasarısı görüşülecek.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2013 07:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

2- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın da yer aldığı İstanbul 2020 heyeti, Lozan'da Uluslararası Olimpiyat Komitesi üyelerine yönelik, "2020 Aday Şehirler Brifingi"nde teknik sunum yapacak.

3- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı arasındaki "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" konulu protokole imza atacak, engelliler yararına düzenlenen otomobil slalom yarışlarını izleyecek.

4- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Parlamentolar Arası Değişim ve Diyalog Projesi'nin "Gençlik, Demokrasi ve Değişim" konulu seminerine katılacak, valiliği ve AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek, ABD'nin bağımsızlığının 237. yıl dönümü resepsiyonunda bulunacak.

5- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere Singapur'u ziyaret edecek.

6- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Halk Elinde Koyun-Keçi Islahı Ülkesel Projesi tanıtım etkinliğine katılacak, Filistin Tarım Bakanı Velid Mahmud Muhammed Assaf ile çalışma yemeğinde bir araya gelecek.

7- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, televizyon ve gazetelerin Ankara temsilcileri ve eğitim muhabirleriyle bir araya gelecek.

8- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Filistin Tarım Bakanı Velid Mahmud Muhammed Assaf, ormancılık alanında işbirliği anlaşması imzalayacak.

9- TBMM Genel Kurul'unda, 96 bin 500 sözleşmeli personelin, devlet memurluğu kadrosuna alınmasını da içeren "torba kanun" tasarısı görüşülecek.

10- Türkiye İstatistik Kurumu, haziran ayına ilişkin tüketici fiyatları endeksi ile üretici fiyatları endeksini açıklayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber