Aranan fuhuş şebekesi yöneticisi adliyede yakalandı

Antalya'da polisin geçen hafta düzenlediği fuhuş operasyonun ardından, şebeke yöneticisi olduğu iddia edilen 32 yaşındaki V.S. de Adliye'de yakalandı. V.S., teslim olmak için Adliye'ye geldiğini söyledi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Temmuz 2013 14:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aranan fuhuş şebekesi yöneticisi adliyede yakalandı

Antalya'da polisin geçen hafta düzenlediği fuhuş operasyonun ardından, şebeke yöneticisi olduğu iddia edilen 32 yaşındaki V.S. de Adliye'de yakalandı. V.S., teslim olmak için Adliye'ye geldiğini söyledi.

Geçen hafta Konyaaltı bölgesinde çeşitli adreslerde fuhuş yaptırıldığı ihbarı üzerine 23 ev ve 2 otele operasyon düzenleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, içlerinden birinin HIV virüsü taşıdığı belirlenen 22 kadını kurtardı. Kadınlar, sağlık kontrolleri ve işlemlerinin ardından ülkelerine gönderildi. Gözaltına alınan 16 şüpheliden şebeke lideri İ.D., Türkmenistanlı M.İ. ve eşi F.Y. ile M.V.'nin de aralarında bulunduğu 11 kişi tutuklandı.

Şebeke yöneticisi olduğu belirtilen ve polis tarafından aranan V.S. ise bugün Adliye'de yakalandı. V.S., gözaltına alınırken teslim olmak için Adliye'ye geldiğini söyledi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan V.S., ifadesinin ardından tekrar Adliye'ye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber